Deeltijdse 200 uur Yoga Opleiding – Satsang

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gesloten (handmatig toevoegen gebruikers, WooCommerce)
Begin
This training is currently closed
200 uur Yoga Opleidingen NewNature Yoga

 

200 UUR YOGA DOCENTEN OPLEIDING

Satsang

Hieronder vind je de Satsang thuisopdrachten terug. Deze opdrachten bestaan uit meditaties, pranayama oefeningen en reflectieverslagen.

Je kan zelf bepalen wanneer je de satsang uitvoert. Wel vragen we je om vooraf te bepalen wanneer je dit zal doen. Reken op 6 satsang momenten per week van 30-60 minuten. Het liefste doe je 3x per week de satsang in de ochtend, en 3x per week de satsang in de avond.

De reflectieverslagen kan je iedere week liefst op maandag of op dinsdag schrijven, als afsluiting van je satsang van die week, en ter voorbereiding op de komende opleidingsweek. 

Maak een duidelijke planning wanneer je de satsang zal doen zodat je hier niet meer over hoeft na te denken. Stuur je planning op naar info@newnatureyoga.nl.

 

TIP:

Probeer zo weinig mogelijk te verwachten van een meditatie. Het kan zomaar zijn dat het mediteren de ene dag heel goed lukt, en de andere dag veel minder. Sommige meditaties kunnen je heel erg aanspreken, anderen dan weer niet. Ook dat is ok. Ervaar, sta open, en observeer wat er gebeurt. 

 

Mocht je vragen hebben, of graag iets willen bespreken, aarzel niet om ons te contacteren! 

 

We wensen je veel rust, verstilling, plezier en energie 🙂

 

Hartelijke groet,

Dorien en Jack