Meditatie Cursus

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
€ 147,00
200 uur Yoga Opleidingen NewNature Yoga

 

200 UUR YOGA DOCENTEN OPLEIDING

Module 1: Meditatie en Pranayama

Welkom bij deze eerste module van de online 200 uur Yoga Docenten Opleiding!

In deze module gaan we aan de slag met mediteren en leren we verschillende pranayama technieken voor meer rust, ontspanning en energie

Module 1: Meditatie & Pranayama bestaat uit videolessen, audiolessen, leesmateriaal en opdrachten. Onder het tabblad “Materialen” vind je de downloadbare leesbestanden terug.

Je zal regelmatig gevraagd worden om te reflecteren na een hoofdstuk of een bepaalde oefening. Even opschrijven wat de meditatie of pranayama oefening met je gedaan heeft en hoe je het ervaren hebt. Het is aangeraden om een schriftje te voorzien, zodat je een soort logboek kan bijhouden. Dit kan heel interessant zijn om je vorderingen terug te zien, maar ook om bepaalde patronen terug te vinden. Misschien merk je regelmatig een verschil tussen een meditatie in de ochtend of de avond, wanneer je ontspannen of net druk in je hoofd bent. 

Probeer zo weinig mogelijk te verwachten van een meditatie. Het kan zomaar zijn dat het mediteren de ene dag heel goed lukt, en de andere dag veel minder. Sommige meditaties kunnen je heel erg aanspreken, anderen dan weer niet. Ook dat is ok. Ervaar, sta open, en observeer wat er gebeurt. 

 

Mocht je in de loop van deze eerste module vragen hebben, of graag iets willen bespreken, aarzel niet om ons te contacteren! 

 

We wensen je veel rust, verstilling, plezier en energie 🙂

 

Hartelijke groet,

Dorien en Jack