Homepage

NewNature Yoga 

Ashrams

RESET. REVIVE. RELEASE.

Verblijf in onze rustgevende Yoga Ashrams, omgeven door natuur, en geniet van gezonde, versbereide maaltijden.

 

Volg onze online opleidingen waar en wanneer het je uitkomt in het comfort van je eigen omgeving.

 

Al onze opleidingen voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen en zijn wereldwijd erkend door Yoga Alliance en CRKBO.

YOGA DOCENT OPLEIDINGEN

Erkende Yoga Opleiding in Nederland

NewNature Yoga Ashrams biedt een veilige plek voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Daarbij staat persoonlijke aandacht en individualiteit voorop. Samen zorgen we ervoor dat je volop kan genieten van jouw Yoga Docenten Opleiding, jouw NewNature kan (her)ontdekken en vol kracht en liefde kan schitteren.

Je kan bij ons terecht voor een uitgebreide 200 uur Yoga Opleiding, 50 uur Yoga Opleidingen en voor korte yoga trainingen en cursussen.

Dompel je lekker onder in de Yoga Lifestyle tijdens jouw verblijf in onze Yoga Ashram of volg de online trainingen op jouw tempo!

Binnenkort van start

Yoga en Meditatie Retreat

27 april – 30 april 2023

Overnachting in de Abdij

Prenatal Yoga en HypnoBirthing

8 mei – 11 mei 2023

Zonder overnachting

50 uur Yin Yoga Opleiding

6 juni – 11 juni 2023

Overnachting in de Abdij

200 uur Yoga Docent Opleiding

10 juli – 4 augustus 2023

Zonder overnachting

50 uur Yin Yoga Opleiding

12 september – 17 september 2023

Overnachting in de Ashram

200 uur Yoga Docent Opleiding

6 november – 30 november 2023

Overnachting in de Ashram

Onze opleidingen

Onze opleidingen met overnachting zijn volledig verzorgd met accommodatie, drie vegetarische maaltijden en alle lessen en lesmateriaal inbegrepen. Hierdoor geniet je niet alleen van een kwaliteitsvolle Yoga opleiding, maar beleef je ook een unieke onderdompeling in de Yoga lifestyle. Je hoeft zelf niet meer te plannen en te regelen. Eens je bent ingeschreven kan je je verder laten begeleiden en genieten van het proces. Heerlijk, toch?

Beleef, geniet, ervaar, deel en ontdek wat onze Yoga opleidingen allemaal voor je kunnen betekenen!

De opleiding duurt 25 aaneengesloten dagen met verblijf in onze Ashram.

NL is de voertaal van de opleiding. De docenten spreken ook vloeiend Engels, Frans en Spaans. Lesmateriaal is in verschillende talen beschikbaar.

De opleiding is op HBO werk- en denkniveau. Vooropleiding is niet nodig.

De opleiding is internationaal erkend door Yoga Alliance en CRKBO.

Professionele 200 uur Yoga Docenten Opleiding voor wie wil leren yogales geven en voor wie op zoek is naar persoonlijke verdieping. Theorie en praktijk worden afgewisseld zodat je niet alleen de kennis maar ook de ervaring opdoet om na deze opleiding vol zelfvertrouwen yogales te geven. Volg onze 200 uur Hatha Yoga docenten opleiding en geniet van een unieke ervaring vol nieuwe inzichten en ontwikkeling op persoonlijk, professioneel en spiritueel gebied!

Erkend door Yoga Alliance en CRKBO

Onze Yoga opleidigen zijn erkend door Yoga Alliance en het CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs). Deze twee keurmerken staan garant voor kwaliteit en professionaliteit.

Ons Yoga instituut en onze docenten zijn tevens ook uitgelicht op verschillende toonaangevende Yoga publicaties, zoals Yoga International (waarvan we ambassadeur zijn) en Yoga Magazine. Ben je lid van YogaTV? Volg dan zeker eens de lessen van Dorien op YogaTV!

Behaal je 200 uur Yoga Docenten certificaat, en schrijf je in bij Yoga Alliance om wereldwijd erkend yogales te geven.

Tijdens de 50 uur Yin Yoga Docenten Opleiding duiken we dieper in de theorie en de beoefening van Yin Yoga. We onderzoeken de achtergrond en uitgangspunten van Yin Yoga en bestuderen de verschillende Yin Yoga asana’s. Daarbij besteden we veel aandacht en ruimte aan het beleven en ervaren van de kracht van Yin Yoga. Deze Yin Yoga Docenten Opleiding is geschikt voor Yoga docenten en Yoga beoefenaars op zoek naar verdieping in het lesgeven en/of in hun eigen practice.

De opleiding duurt 6 aaneengesloten dagen met verblijf in onze Ashram.

NL is de voertaal van de opleiding. De docenten spreken ook vloeiend Engels, Frans en Spaans. Lesmateriaal is in verschillende talen beschikbaar.

De opleiding is op HBO werk- en denkniveau. Vooropleiding is niet nodig.

De opleiding is internationaal erkend door Yoga Alliance en CRKBO.

Meer Yoga Opleidingen

Zwangerschapsyoga docenten opleiding en HypnoBirthing voor yoga docenten en zwangere dames.

Beheer de kunst van Yoga sequencing en begrijp een waaier aan verschillende houdingen en variaties.

Leer meer over de basisbeginselen en de beoefening van Yoga. Voor ervaren en beginnende yogi’s.

Google en Facebook reviews

Hele fijne retreat en een fijne docent. Prachtige locatie. Kortom zeker een aanrader voor een volgende keer.
Sophie S
Sophie S
De opleidingen zijn goed opgebouwd met hele fijne, kundige begeleiding. Dorien kan de kennis en vaardigheden heel goed overbrengen. Zowel voor je eigen verdieping en/of als je zelf yogales wilt geven zijn de opleidingen van NewNature een aanrader!
M H.
M H.
Ik heb mijn 200H Hatha opleiding bij NewNature mogen volgen. Mijn tijd bij Dorien en Jack heb ik als super fijn en bijzonder ervaren. De kennis en manier van lesgeven van Dorien is zo open, verzorgend, geduldig en met alle aandacht. Ook de aandacht voor het innerlijke proces dat door de verdieping van de opleiding naar bovenkomt was er altijd, wat een super fijne en veilige sfeer creëerde om samen te delen. De theoretische lesstof en ook de praktijk lessen waarbij we leerden lesgeven heb ik als heel leerzaam ervaren. Ik kom zeker terug, de volgende opleiding staat alweer gepland!
Bo
Bo
Ik heb eind 2022 de 200 uurs Hatha opleiding bij NewNature in Silvolde afgerond. Ik was onder de indruk van de kennis en kunde van Dorien. Respectvol, warm, geduldig, kundig, nieuwsgierig en bovenal in verbinding met alle deelnemers. Yoga kwam in de volle breedte aan bod. Asana's, filosofie, anatomie, didactiek etc, waarbij er voldoende tijd werd genomen om dieper op een thema in te gaan wanneer deze behoefte er was. Ik kan NewNature dan ook zonder enige twijfel aanraden bij iedereen die overweegt yoga-docent te worden. Een cadeau aan jezelf!
Marc ten B.
Marc ten B.
Sinds December 2022 ben ik Hatha yogadocent. De opleiding heb ik ervaren als verbindend, verdiepend en heel leerzaam. Het heeft mij nieuwe inzichten gegeven in mezelf en de yoga-filosofie. Ik heb dankzij Jack en Dorien zeven prachtige weken mogen ervaren. De liefdevolle, verbindende manier waarop zij hun kennis overdragen is toegankelijk waardoor je de aangeboden stof makkelijk opneemt. Het is meer dan alleen yoga, het is een cadeau voor jezelf. Gun jezelf deze mooie ervaring en je zult begrijpen wat ik bedoel. Heel dankbaar. 💜
Brenda Breedijk-de J.
Brenda Breedijk-de J.
De Nederlandse taal is ontoereikend om uit te drukken wat deze opleiding mij persoonlijk heeft gebracht. Dit neem ik mee voor de rest van mijn leven. De 200uurs Sivananda Hatha Yoga Docenten Opleiding bij NewNatureYogaAcademy. Leren lesgeven, leren over de Yoga filosofie, en werken aan je eigen practise onder profesionele begeleiding van Dorien&Jack. Zeer bekwame en passionele docenten in alle opzichten. Nog bedankt voor de fijne tijd en aandacht. Namasté🙏
Cor L.
Cor L.
Ik heb de 200 uur Hatha yoga opleiding gedaan. Het was een geweldige en hele mooie reis.. De docenten zijn heel professioneel en denken ook mee buiten de lessen. De inhoud van de theorie en filosofie is super interessant, verdiepend en heel leerzaam. De praktijk lessen zijn ook echt heel leerzaam en ook hebben we vaak lessen van Dorien (lerares) mogen ervaren wat heel inspirerend was. Ik kijk uit naar de volgende opleiding die ik bij new nature yoga wil gaan volgen!
Kelly O.
Kelly O.
Top groep, top cursus en top docent. Een echte aanrader & mindblowing ervaring!
Mieke M.
Mieke M.
js_loader

Opleidingen

200 uur Yoga Opleiding
50 uur Yin Yoga Opleiding
Zwangerschapsyoga
Online Yoga Opleidingen
Yoga Retreat

Over ons

NewNature Yoga Ashrams
Over ons
Blog
Contact

Contact

0031 (0)654 10 07 06
0031 (0)682 99 57 99

 

 

facebookinstagramyoutubelinkedin