Online Yin Yoga docenten opleiding

Yin Yoga Opleiding Online

De Yin Yoga Opleiding online van NewNature Yoga is een wereldwijd erkende opleiding die je kan volgen op je eigen tempo, waar en wanneer je maar wil.

80+ Video's

30+ documenten

12 begeleide asana lessen

Ondersteuning post opleiding

Erkend door Yoga Alliance en CRKBO

Onze Yoga opleidingen zijn erkend door Yoga Alliance en het CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs). Deze twee keurmerken staan garant voor kwaliteit en professionaliteit.

Ons Yoga instituut en onze docenten zijn tevens ook uitgelicht op verschillende toonaangevende Yoga publicaties, zoals Yoga International (waarvan we ambassadeur zijn) en Yoga Magazine. Ben je lid van YogaTV? Volg dan zeker eens de lessen van Dorien op YogaTV!

Behaal je 200 uur Yoga Docenten certificaat, en schrijf je in bij Yoga Alliance om wereldwijd erkend yogales te geven.

Yoga Alliance NewNature Yoga
Registered Yoga School NewNature Yoga
YACEP NewNature Yoga
CRKBO Opleidingen NewNature
Yoga Magazine NewNature Yoga

Waarom NewNature Yoga

Toonaangevend

NewNature Yoga Ashrams is een toonaangevend Yoga Instituut in Nederland en staat garant voor kwaliteitsvolle opleidingen.

20+ jaar ervaring

Geniet van de kennis en deskundigheid van onze docenten met meer dan 20 jaar ervaring in het lesgeven.

bernie clark

Onze hoofddocente is opgeleid door Bernie Clark waardoor je geniet van authentieke Yin Yogaleer, rechtstreeks van de bron!

50 uur Yin Yoga Opleiding

Nederlandstalig

Enige Nederlandstalige Yoga Ashram in Nederland en België. Onze docenten spreken vloeiend Nederlands, Engels, Frans en Spaans.

Wereldwijd erkend

Onze opleidingen zijn erkend door Yoga Alliance en CRKBO. Deze twee keurmerken staan garant voor hoogstaande kwaliteit.

Veilige omgeving

Bij NewNature Yoga geniet je van een veilige omgeving waar je jezelf kan zijn zodat je maximaal kan groeien en ontwikkelen.

Wat te verwachten

In dit filmpje krijg je een eerste indruk van onze Yin Yoga opleiding online. Wat kan je verwachten? Hoe zit de opleiding in elkaar? Wat gaan we behandelen,…?

Ontdek het in dit filmpje en/of lees meer hieronder.

YACEP NewNature Yoga

Wat gaan we doen

Tijdens de 50 uur Yin Yoga Opleiding online bespreken we de herkomst en filosofie van Yin Yoga, de werking van Yin Yoga op het fysieke lichaam, en de basisbeginselen van de meridianenleer. Bovendien bestuderen we de verschillende Yin Yoga asana’s, hoe je ze kan instrueren, variëren en ondersteunen met attributen.

Deze 50 uur Yin Yoga opleiding online is geschikt voor yogadocenten die hun aanbod willen uitbreiden met Yin Yoga, en voor Yoga beoefenaars die op zoek zijn naar verdieping in hun eigen practice.

Yin Yoga theorie

Bestudeer het ontstaan en de leer van Yin Yoga

Yin Yoga lesgeven

Leer houdingen instrueren, variëren en ondersteunen

yin yoga asana

Ervaar de voordelen van een regelmatige Yin Yoga practice

yin yoga sequencing

Stel zelf een gebalanceerde Yin Yoga les samen

anatomie

Onderzoek de effecten van Yin Yoga op het bindweefsel en in het bijzonder op de fascia

chakra's

Onderzoek de effecten van Yin Yoga op het bindweefsel en in het bijzonder op de fascia

meridianen

Duik dieper in de meridianenleer en ontdek de werking van de 12 hoofdmeridianen

pranayama

Leer je adem te gebruiken voor meer verdieping en ontspanning

meditaties

Ervaar een bewuste verstilling en aanwezigheid in het moment

persoonlijke ontwikkeling

Groei en ontwikkel op persoonlijk en spiritueel gebied

Individuele begeleiding

Geniet van persoonlijke, individuele begeleiding, voor, tijdens en na de opleiding.

Impressie video

Een kort inkijkje in onze Yin Yoga opleiding online zodat je alvast de sfeer kunt proeven.

Eenmalige investering voor onbeperkte toegang

Yin Yoga Opleiding

50 uur Docent Opleiding
442,-
  • 80+ gepersonaliseerde video's
  • 30+ Downloadbare documenten
  • Quizzen en reflecties
  • 12 begeleide asana lessen
  • Ondersteuning tijdens en na de opleiding
Start nu!

FAQ

Ja. NewNature Yoga is een YACEP (Yoga Alliance Continuing Education Provider). Dat betekent dat ook deze Online Yin Yoga Opleiding erkend is door Yoga Alliance

Het is goed om te weten dat de 50 uur Online Yin Yoga Opleiding een verdiepingscursus is. Basistechnieken in het lesgeven zoals instructietechnieken en correctietechnieken komen hier niet aan bod. Deze worden uitvoerig behandeld en in de praktijk geoefend tijdens onze 200 uur Yoga Opleiding.

Wel zal je tijdens deze Online Yin Yoga Opleiding de nodige technieken en informatie aangereikt krijgen om Yin Yoga les te kunnen geven.

Zo zal je onder andere leren hoe Yin Yoga precies werkt en in elkaar zit. We zullen ook verschillende Yin Yoga houdingen bespreken, en je zal leren om de houdingen te variëren en te ondersteunen met attributen.

Daarnaast bespreken we ook hoe een Yin Yoga les op te bouwen, en hoe je cursisten veilig te begeleiden in hun Yin Yoga practice.

Ja. Na succesvol afronden van deze Online Yin Yoga Opleiding krijg je een 50 uur Yin Yoga docenten certificaat, erkend door Yoga Alliance.

Wanneer alle lessen afgerond zijn, en ook de tussentijdse quizzen gemaakt en behaald, krijg je op het einde van de online Yin Yoga Opleiding een examenquiz. Deze moet je behalen alvorens je het certificaat krijgt.

Je kan zowel de quizzen als het examen zo vaak herhalen als nodig is. Je kan ook de lessen opnieuw bekijken alvorens een quiz opnieuw af te nemen.

De Online Yin Yoga Opleiding richt zich naar iedereen die meer wil leren over Yin Yoga, de theorie achter deze yogastijl en de Yin Yoga houdingen.

Deze Online Yin Yoga opleiding is geschikt voor iedereen die zijn of haar Yin Yoga practice wil verdiepen, en wie op zoek is naar een professionele opleiding om Yin Yogales te leren geven.

Ben jij hiernaar op zoek? Dan is deze opleiding geschikt voor jou!

Meteen na registratie en betaling krijg je toegang tot de Online Yin Yoga Opleiding, en kan je aan de opleiding starten.

De online Yin Yoga Opleiding omvat in totaal zo’n 50 uur aan studiemateriaal, in de vorm van videolessen, leesmateriaal, opdrachten en quizes. Jij bepaalt zelf hoe lang jij hierover doet.

Je krijgt minimaal twee jaar toegang tot de NewNature Yoga Online Yin Yoga Opleiding en al het lesmateriaal. Het lesmateriaal is downloadbaar.

Bij vragen tijdens de Online Yin Yoga opleiding kan je altijd met ons contact opnemen. Als je dat wenst kan je ook een zoom gesprek inplannen.

Een online opleiding kan de ideale uitkomst zijn als je een erg druk of onregelmatig rooster hebt, of als je graag zelf bepaalt waar en wanneer je lessen volgt.

Met een online opleiding heb je zelf de vrijheid om je opleiding in te delen zoals je het zelf graag wil.

Optimale vrijheid, zonder te moeten inboeten aan kwaliteit!