NEWNATURE YOGA

ALLE YOGA OPLEIDINGEN

De Yoga opleidingen bij NewNature Yoga bieden persoonlijke groei en verdieping, en helpen je om je te ontwikkelen als Yoga docent. We bieden verschillende Yoga opleidingen en cursussen waarbij we je graag inspireren en begeleiden in jouw reis door jezelf.

Onze opleidingen zijn erkend door Yoga Alliance.

200 uur Hatha Yoga Opleidingen

Onze 200 uur Yoga Opleiding is een professionele Yoga Docenten opleiding voor wie wil leren yogales geven en voor wie op zoek is naar persoonlijke verdieping. Theorie en praktijk worden afgewisseld zodat je niet alleen de kennis maar ook de ervaring opdoet om na deze opleiding vol zelfvertrouwen yogales te geven. Een unieke ervaring vol nieuwe inzichten en ontwikkeling op persoonlijk, professioneel en spiritueel gebied!

Hatha Yoga docent worden
Yin Yoga docenten opleiding

50 uur Yin Yoga Opleidingen

Tijdens de 50 uur Yin Yoga opleiding duiken we dieper in de theorie en de beoefening van Yin Yoga. We onderzoeken de achtergrond en uitgangspunten van Yin Yoga en bestuderen de verschillende Yin Yoga asana’s. Daarbij besteden we veel aandacht en ruimte aan het beleven en ervaren van de kracht van Yin Yoga. Deze opleiding is geschikt voor Yoga docenten en Yoga beoefenaars op zoek naar verdieping.

Introductiecursus Vinyasa Yoga

Wil je graag meer te weten komen over Vinyasa Yoga? Ben je benieuwd waar deze populaire yogastijl vandaan komt, hoe het precies in elkaar zit, en vooral, zou je graag tips en tricks krijgen om deze stijl te kunnen beoefenen of zelfs te doceren?

Wees er dan bij tijdens onze Introductiecursus Vinyasa Yoga.

NewNature Yoga Vinyasa Yoga Opleiding
Yoga sequencing variaties cursus

Yoga Sequencing en Variaties

Spendeer je ook zoveel tijd bij het opstellen van je lessen? Ben je op zoek naar inspiratie, begeleiding, tips & tricks om je lessen gemakkelijker, sneller en gevarieerder te maken?

Dan is onze verdiepingscursus Yoga Sequencing & Variaties precies wat je nodig hebt!

Zwangerschapsyoga Opleiding

De Zwangerschapsyoga Opleiding richt zich naar Yoga docenten die zich willen verdiepen in Zwangerschapsyoga, en naar (zwangere) dames en heren die meer willen weten over het belang en de effecten van Yoga tijdens de zwangerschap. 

Zwangerschapsyoga en HyphoBirthing bieden practice tools voor een meer comfortabele zwangerschap en een natuurlijke geboorte. Begrijp wat er gebeurt tijdens de zwangerschap zodat je jezelf en/of anderen veilig kan begeleiden.

Zwangerschapsyoga docenten opleiding
NewNature Yoga Hatha Yoga Docentenopleidingen

Yoga introductie cursus

Tijdens de Yoga Introductie Cursus staan we stil bij de basisbeginselen van Hatha Yoga, de basis van de vele moderne yogastijlen die we vandaag kennen. Wat zijn de belangrijkste uitgangspunten bij de beoefening van Yoga, wat is kenmerkend aan Hatha Yoga, en hoe kan je zelf aan Yoga doen.

Een praktische cursus, geschikt voor beginnende en gevorderde yoga beoefenaars die meer willen weten over de verschillende aspecten van Yoga.

Erkend door Yoga Alliance & CRKBO

 

Onze opleidingen zijn erkend door Yoga Alliance en het CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs).
Deze twee keurmerken staan garant voor kwaliteit en professionaliteit.

Ons Yoga instituut en onze docenten zijn tevens ook uitgelicht op verschillende toonaangevende Yoga publicaties, zoals Yoga International (waarvan we ambassadeur zijn) en Yoga Magazine. Ben je lid van YogaTV? Volg dan zeker eens een les van Dorien op YogaTV!

Behaal je 200 uur Yoga Docenten certificaat, en schrijf je in bij Yoga Alliance om wereldwijd erkend yogales te geven.

NewNature Yoga Yoga Alliance
NewNature Yoga YACEP Yoga Alliance
NewNature Yoga RYS 200 Yoga Alliance
NewNature Yoga CRKBO
NewNature Yoga Yoga International
NewNature Yoga Yoga Magazine

Google en Facebook reviews

In de week van 14 tot en met 21 maart heb ik de Yin-Yoga docenten opleiding van 50 uur gevolgd. Wat een bijzondere week was het. Intensief, interessant en boeiend. Wat heb ik veel geleerd! Mocht je overwegen de opleiding te gaan doen, dan kan ik het meer dan aanbevelen.Dorien van NewNature Academy is een top docent!Lieve Dorien en Jack bedankt voor deze mooie ervaring!Christel van Duuren
Christel van D.
Christel van D.
Afgelopen maart heb ik de opleiding tot yogadocent bij NewNature Academy gevolgd. Deze opleiding waarin ik werd ondergedompeld in yoga, haar filosofie, anatomie, het lesgeven en het uitvoeren van correcties heb ik als een cadeautje voor mezelf ervaren. Ik had voor de opleiding nog geen enkele ervaring met lesgeven, maar Dorien en Jack gaven mij het vertrouwen dat ik aan het einde van de opleiding zeker in staat was om yogalessen te geven, waardoor ik rustig aan het lesgeven kon wennen en me er steeds zekerder bij voelde. Ik heb Dorien en Jack ervaren als hele open en warme mensen, waardoor ik me fijn en veilig voelde om mijzelf te kunnen zijn. Ik ben tijdens deze opleidingsmaand ontzettend gegroeid, niet alleen tot yogadocent, maar ook zeker als mens. Ik had het zeker niet willen missen!
annemijn L.
annemijn L.
Afgelopen maart heb ik de opleiding tot yogadocent bij NewNature Academy gevolgd. Deze opleiding waarin ik werd ondergedompeld in yoga, haar filosofie, anatomie, het lesgeven en het uitvoeren van correcties heb ik als een cadeautje voor mezelf ervaren. Ik had voor de opleiding nog geen enkele ervaring met lesgeven, maar Dorien en Jack gaven mij het vertrouwen dat ik aan het einde van de opleiding zeker in staat was om yogalessen te geven, waardoor ik rustig aan het lesgeven kon wennen en me er steeds zekerder bij voelde. Ik heb Dorien en Jack ervaren als hele open en warme mensen, waardoor ik me fijn en veilig voelde om mijzelf te kunnen zijn. Ik ben tijdens deze opleidingsmaand ontzettend gegroeid, niet alleen tot yogadocent, maar ook zeker als mens. Ik had het zeker niet willen missen!
Annemijn L.
Annemijn L.
NewNature Academy is echt een geweldige opleiding! Je leert alles van de yoga wat je moet weten om les te geven en ontwikkelt jezelf als een goede yoga docent. Ik heb zelf een enorme persoonlijke groei gemaakt tijdens mijn opleidingen, waar de cursist (jij dus) altijd centraal staat. Er wordt altijd tijd voor je gemaakt, je kan alles bespreken met de docenten & de groep en je mag helemaal jezelf zijn. Heel erg fijn! Ik heb super veel geleerd en kan nu meer uit mijn eigen yoga practice halen! Dankjulliewel Toppers! 🥰
Eveline V.
Eveline V.
Wat een toffe opleiding met hele fijne docenten. Zij geven je zoveel vertrouwen dat de opleiding tot 1 groot kado maakt.
Ik kan het iedereen aanbevelen. De opbouw, de theorie, het leren corrigeren maakt dat je met vertrouwen devopleiding verlaat.
Dank Dorien en Jack voor deze mooie reis!
Bruni S.
Bruni S.
In oktober heb ik de opleiding tot Hatha docent mogen doen bij Dorien en Jack. Een maand vol nieuwe informatie die allemaal even helder en duidelijk werd verteld.Je kunt merken dat Dorien ontzettend veel ervaring heeft in het beofenen en geven van yoga. Ook Jack is een fijn persoon om bij je te hebben tijdens deze maand. De heldere feedback die hij geeft zorgt ervoor dat je steeds weer meer kan groeien.Ik raad iedereen deze opleiding aan. Het is niet alleen een maand leren maar vooral een maand genieten met veel mooie mensen om je heen.Liefs Nikki
The Big Whale P.
The Big Whale P.
Hatha YTT (yoga teacher training) gevolgd bij NewNature Academy in oktober 2020. Ik zou 10 sterren willen geven.Zoveel verdieping, kennis en praktische skills. Een opleiding ver boven verwachting voor een hele schappelijke prijs. Ik ben hierna direct als yoga docent aan de slag gegaan.
Gunbritt G.
Gunbritt G.
Dorien is een ongelofelijk deskundige docente. Ze geeft les met veel passie, heeft geduld en legt alles zorgvuldig uit.Vanuit mijn eigen situatie waarin ik de opleiding was begonnen zonder enige ervaring heeft zij mij zoveel geleerd over yoga. Ik heb het ervaren als een bijzonder leerzame maand waar je zowel geestelijk als lichamelijk veel ontdekt en leert over jezelf. Bedankt voor deze bijzondere maand Dorien en Jack.Als je op zoek bent naar een docentenopleiding raad ik je het zeker aan om de opleiding bij Dorien te volgen.Liefs Anja
Anja E.
Anja E.
Van 17 februari t/m 13 maart 2020 de yoga docenten opleiding gevolgd bij NewNature Academy. Een mooie gedegen opleiding waarbij je uitgedaagd wordt je zelfdiscipline, doorzettingsvermogen en lichaamsbewustzijn te (ont)moeten. Na deze maand beheers je de materie en kun je het op verschillende manier gaan inzetten.
Silvia A.
Silvia A.
Van 6 t/m 31 januari heb ik bij New Nature de Yoga docentenopleiding gevolgd. Wat een geweldige en inspirerende ervaring is dit geweest. Dorien doet dit zeer professioneel en met heel veel passie. Je wordt volledig ondergedompeld in de wereld van de Yoga. Van de Asana's en de filosofie van de Yoga t/m de anatomie en natuurlijk zelf lesgeven. Alles wordt besproken. 4 weken lang ben je intensief bezig met alles wat erbij komt kijken en op deze manier wordt het je echt eigen gemaakt. Ik heb er elke dag van genoten en de weken zijn voorbij gevlogen. Het lesgeven is zeker iets wat ik door wil gaan zetten. Nogmaals ontzettend bedankt voor deze 4 geweldige weken.
Jannie Van D.
Jannie Van D.
De lessen van Dorien waren mijn eerste, zeer aangename, kennismaking met yoga. Dorien weet een hele mooie combinatie te maken van de spirituele verdieping, de oefeningen en haar altijd aanwezige mooie gevoel voor humor. Ze heeft daarbij oprecht aandacht voor iedere individu. Ze denkt altijd mee als er fysieke obstakels zijn te overwinnen en bruist altijd van de ideeën. Helaas voor ons, inmiddels oud-leerlingen, recent net één te veel.😉 Maar ik wens haar heel veel succes en geluk met haar nieuw gestarte docentenopleiding!
Erik K.
Erik K.
Ik heb genoten van de yogalessen van Dorien. Haar deskundige instructies en haar prettige stem waarmee ze ons mee nam in haar lessen deden me iedere week weer uitzien naar de yogales. Dank je wel Dorien voor deze fijne yoga-uurtjes. Heel veel succes met de docentenopleiding. Dat gaat vast een succes worden.
Petra B.
Petra B.
Dorien heeft het talent om direct een fantastische sfeer van concentratie en samenhorigheid in haar groepen te creëren. Zij heeft een serieuze aanpak, legt de assana's zeer goed uit, maar behoudt daarbij een unieke lichtheid en gratie. Nu zij zich - weer - zal gaan toeleggen op de hatha yoga docentenopleiding is het voor de reguliere leerlingen een groot verlies, maar mijn overtuiging is dat zij alle kwaliteiten in huis heeft om ook hier een groot succes van te maken!
T. de J.
T. de J.
Wat een fijne en vooral goede docente is Dorien. Haar lessen zijn zeer toegankelijk en je leert heel veel!
Mieke S.
Mieke S.
Fijne lessen van een geweldige docente die weet waar ze het over heeft. En leuke extra's zoals mantrazingen (Dorien kan ook nog zingen!)
Mieke S.
Mieke S.
Dorien Bortels van New Nature is een enorm professionele en kundige yoga docent. Ze geeft duidelijke uitleg en nuttige informatie op een rustige, positieve en heel prettige manier.Dat creëert een veilige en ontspannen sfeer waarbij je wordt uitgedaagd meer uit jezelf te halen. Gelijk na de les kijk je alweer uit naar de volgende.
Jacqueline W.
Jacqueline W.
Fijne locatie en een super docente! Dorien is kundig en geeft buiten de groep om iedereen wanneer nodig nog apart aandacht of alternatieve oefeningen als het lichamelijk niet lukt. Blij New nature te hebben gevonden, het geeft mij rust, uitdaging en ontspanning.
Yvette B.
Yvette B.
Dorien is een uitstekende yogadocente. Ze straalt rust en ontspanning uit, Haar rustige aandacht houdt je bij de les. Absoluut een aanrader.
Lieve Van B.
Lieve Van B.
Dorien is een zeer ervaren, gepassioneerde en betrokken docente!
Tessa B.
Tessa B.
Dorien is een geweldige yoga docent ,die oog voor ieder heeft. Ik voel me erg veilig bij haar ..echt een aanrader een yoga les bij Dorien 👍🧘🏼‍♀️Groetjes Petra pastoors
Cor Petra P.
Cor Petra P.
Dorien is super duidelijk in haar uitleg en een hele fijne yogadocent om les van te krijgen!
Naomi H.
Naomi H.
Fijne lessen, heel bekwame docent.
Haar B.
Haar B.
Dorien kan uit een schat aan kennis en ervaring putten. Ze heeft een deel van haar opleiding in India genoten, waar ze later ook als docente nog naar toe is gegaan.

De plek waar ze de lessen geeft -- het oude postkantoor -- is ideaal: heerlijk ruim en licht.

Maar bovenal is Dorien een heel aangename persoonlijkheid, geduldig en betrokken. Je kunt je geen betere docente wensen!
Timo K.
Timo K.
Alle lessen die ik van Dorien heb mogen volgen waren super fijn. Zij is een zeer goede docente, haar manier van les geven is altijd even helder & duidelijk, en de door haar verstrekte informatie zeer goed onderbouwd, dit alles gebed in haar LIEFDEVOLLE ENERGIE, waarin zowel ruimte is voor persoonlijke aandacht, welke je (makkelijk) naar jouw volgende uitdaging(en) triggerd..., alsook mbt de groeps-energie in z'n totaal....,welke door haar subtiel, maar juist daardoor zeer krachtig gestuurd wordt naar grote persoonlijke groei/vooruitgang ..., via zachte, maar concrete en motiverende leiding van haar. Kortom: Als je op zoek bent naar GOEDE YOGA-les : give it a try en neem les bij haar !
Mignon M.
Mignon M.
js_loader

Laten we kennis maken…

Wil je meer info of heb je een vraag?
Aarzel dan niet om ons te contacteren!