NewNature Yoga Dorien Bortels Hatha Yoga

Fysieke Yoga Opleidingen

Jaar ervaring
0 +
Cursisten begeleid
0 +
Yoga instituut
0

Deze cursisten gingen je voor

“Intensief, interessant en boeiend.”

5/5

Christel van Duuren

“Er wordt goed gekeken naar de mogelijkheden van elk individu.”

Yoga opleiding online ervaring
5/5

Pauline Messink

“Ik ben heel blij met deze toevoeging in mijn leven”

Online Yoga cursus ervaringen
5/5

Ingrid Geurts

Ons aanbod Yoga Opleidingen

200 uur Hatha Yoga Opleiding
Ontdek de diepgang van Yoga! Een unieke ervaring voor persoonlijke, professionele en spirituele verdieping. Korte immersie opleiding op een unieke locatie.
50 uur Yin Yoga Opleiding
6 bijzondere dagen voor verdieping, verstilling en verbinding. Geschikt om Yin Yogales te leren geven en voor je eigen beleving.
Zwangerschapsyoga Opleiding
Zwangerschapsyoga docenten opleiding en HypnoBirthing voor een natuurlijke zwangerschap en geboorte. Geschikt voor yoga docenten en zwangere dames.

Op dit moment bieden we enkel Online Yoga Opleidingen

Hoe deelnemers onze Yoga opleidingen ervaren

Google-Beoordeling
4.9
Gebaseerd op 34 recensies
Facebook-Beoordeling
5.0
Gebaseerd op 43 recensies
js_loader

Jouw yoga avontuur:
De voordelen van een korte immersie Yoga Opleiding

Mensen kiezen ervoor om een yoga opleiding te volgen om verschillende redenen, waaronder:

 • Verdieping van de eigen yoga practice: Veel mensen willen hun persoonlijke yogabeoefening verdiepen. Een opleiding biedt de kans om houdingen, ademhalingstechnieken en meditatie diepgaander te begrijpen en te verfijnen.

 • Certificering: Voor degenen die yoga willen onderwijzen, is een opleiding vaak vereist om een erkende yogaleraar te worden. Het biedt de nodige certificering en kennis om veilig en effectief yogalessen te geven.

 • Filosofie en levensstijl: Yoga-opleidingen bieden inzicht in de yogafilosofie en een gezondere levensstijl. Dit kan leiden tot persoonlijke groei, stressvermindering en welzijn.

 • Gemeenschap en connectie: Het volgen van een opleiding kan je in contact brengen met gelijkgestemde mensen en een sterke gemeenschap creëren, wat een gevoel van verbondenheid kan bevorderen.

   

 • Carrièremogelijkheden: Sommige mensen volgen een yoga-opleiding om hun carrièreperspectieven te verbeteren. Ze kunnen yogalessen gaan geven, workshops organiseren of in een yogastudio gaan werken.

   

 • Persoonlijke ontwikkeling: Een yoga-opleiding kan leiden tot persoonlijke groei, meer zelfbewustzijn en een dieper begrip van het lichaam en de geest.

   

 • Lichamelijke gezondheid: Yoga-opleidingen leren vaak anatomie en fysiologie, wat kan helpen bij het voorkomen van blessures en het behoud van de gezondheid van het lichaam.

Het voordeel van een immersie yoga opleiding is dat het je de mogelijkheid biedt om diepgaande kennis en ervaring op te doen in een relatief korte tijdspanne. Tijdens een immersie opleiding dompel je jezelf vaak onder in yoga en ben je volledig gefocust op de praktijk, theorie en levensstijl van yoga gedurende een intensieve periode, meestal enkele weken of maanden. Dit kan resulteren in een diepere begrip van yoga, snellere vooruitgang in je beoefening en een beter begrip van de yogafilosofie.

Bovendien kan een immersie opleiding je de kans geven om een sterke gemeenschap van gelijkgestemde mensen op te bouwen, omdat je vaak samenwoont of veel tijd doorbrengt met medestudenten. Het kan ook handig zijn voor mensen die hun huidige baan of verantwoordelijkheden tijdelijk kunnen onderbreken om zich volledig te wijden aan hun yoga-opleiding.

Yoga Opleiding Online Contact

Vragen?
Neem contact op