Yoga Sequencing Online oud

newnature yoga ashrams

Yoga Sequencing

Vind je het ook zo moeilijk om altijd weer iets nieuws en prikkelend te bedenken voor je cursisten? Spendeer je uren aan de voorbereiding van je lessen en ben je onzeker over het resultaat? Voelt lesgeven soms stressvol, mis je structuur, en twijfel je aan de kwaliteit van je lessen?

Goed nieuws: met deze opleiding Yoga Sequencing Online is dat verleden tijd!

[ba_dual_button btn_a_text=”Inschrijven” btn_a_link=”https://newnatureyoga.com/product/yoga-sequencing-en-variaties-online/” btn_b_text=”Contact” btn_b_link=”https://newnatureyoga.com/contact/” button_gap=”20px” btn_a_radius=”on|8px|8px|8px|8px” btn_b_radius=”on|8px|8px|8px|8px” _builder_version=”4.20.4″ _module_preset=”default” custom_btn_a=”on” btn_a_text_color=”#ffffff” btn_a_bg_color=”rgba(42,41,42,0.99)” btn_a_border_width=”0px” btn_a_border_color=”RGBA(255,255,255,0)” btn_a_letter_spacing=”0px” btn_a_font=”|600|||||||” btn_a_icon_color=”#FFFFFF” custom_btn_b=”on” btn_b_text_color=”#f2f2fa” btn_b_bg_color=”RGBA(255,255,255,0)” btn_b_border_color=”#f2f2fa” btn_b_letter_spacing=”0px” btn_b_font=”||||||||” btn_b_use_icon=”off” btn_b_custom_padding=”|17%||17%|false|true” link_option_url_new_window=”on” global_colors_info=”{}”][/ba_dual_button]

Erkend door Yoga Alliance en CRKBO

Onze Yoga opleidigen zijn erkend door Yoga Alliance en het CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs). Deze twee keurmerken staan garant voor kwaliteit en professionaliteit.

Ons Yoga instituut en onze docenten zijn tevens ook uitgelicht op verschillende toonaangevende Yoga publicaties, zoals Yoga International (waarvan we ambassadeur zijn) en Yoga Magazine. Ben je lid van YogaTV? Volg dan zeker eens de lessen van Dorien op YogaTV!

Behaal je 200 uur Yoga Docenten certificaat, en schrijf je in bij Yoga Alliance om wereldwijd erkend yogales te geven.

Yoga Sequencing Online

WAAROM NEWNATURE YOGA

Wat gaan we doen

Tijdens de opleiding Yoga Sequencing Online bespreken we allereerst veelvoorkomende problemen, en behandelen we verschillende technieken waardoor je meer vertrouwen krijgt in jezelf als yogadocent en hoe je een duidelijker beeld kan krijgen van jouw lessen.

Dankzij het handboek Variaties heb je een duidelijke handleiding met vele yoga houdingen die je als leidraad kan nemen bij het opstellen van je lessen.

We eindigen deze opleiding met praktisch toepasbare tips en tricks voor het effectief sequencen van je lessen. Van begin tot einde word je door het proces begeleid, en krijg je opdrachten om aan het einde van de rit zelf verschillende yogalessen samen te stellen.

Twee digitale handboeken (120 pagina’s) met gedetailleerde uitleg en illustraties van 70+ yoga asana’s

Begeleidende videolessen waarin we het sequencing traject van A tot Z in detail bespreken

Yoga sequencing template en begeleidende materialen zoals inspiratieborden om je thema’s en intenties uit te werken en je asana’s uit te kiezen

35 uitgewerkte yoga asanalessen zodat je 1 jaar aan lesmateriaal hebt volgens verschillende thema’s

Opdrachten om jezelf duidelijk te profileren als yogadocent, en om te leren je lessen te structureren rond een specifiek thema

Support van onze docenten tijdens en na de opleiding bij het samenstellen van je lessen

tijdelijk van 249,-

149,-

Geniet nu van de tijdelijke korting en laat je meteen inspireren voor gevarieerde en prikkelende yogalessen!

newnature yoga ashrams

In de prijs inbegrepen

Google en Facebook reviews

Hele fijne retreat en een fijne docent. Prachtige locatie. Kortom zeker een aanrader voor een volgende keer.
Sophie S
Sophie S
De opleidingen zijn goed opgebouwd met hele fijne, kundige begeleiding. Dorien kan de kennis en vaardigheden heel goed overbrengen. Zowel voor je eigen verdieping en/of als je zelf yogales wilt geven zijn de opleidingen van NewNature een aanrader!
M H.
M H.
Ik heb mijn 200H Hatha opleiding bij NewNature mogen volgen. Mijn tijd bij Dorien en Jack heb ik als super fijn en bijzonder ervaren. De kennis en manier van lesgeven van Dorien is zo open, verzorgend, geduldig en met alle aandacht. Ook de aandacht voor het innerlijke proces dat door de verdieping van de opleiding naar bovenkomt was er altijd, wat een super fijne en veilige sfeer creëerde om samen te delen. De theoretische lesstof en ook de praktijk lessen waarbij we leerden lesgeven heb ik als heel leerzaam ervaren. Ik kom zeker terug, de volgende opleiding staat alweer gepland!
Bo
Bo
Ik heb eind 2022 de 200 uurs Hatha opleiding bij NewNature in Silvolde afgerond. Ik was onder de indruk van de kennis en kunde van Dorien. Respectvol, warm, geduldig, kundig, nieuwsgierig en bovenal in verbinding met alle deelnemers. Yoga kwam in de volle breedte aan bod. Asana's, filosofie, anatomie, didactiek etc, waarbij er voldoende tijd werd genomen om dieper op een thema in te gaan wanneer deze behoefte er was. Ik kan NewNature dan ook zonder enige twijfel aanraden bij iedereen die overweegt yoga-docent te worden. Een cadeau aan jezelf!
Marc ten B.
Marc ten B.
Sinds December 2022 ben ik Hatha yogadocent. De opleiding heb ik ervaren als verbindend, verdiepend en heel leerzaam. Het heeft mij nieuwe inzichten gegeven in mezelf en de yoga-filosofie. Ik heb dankzij Jack en Dorien zeven prachtige weken mogen ervaren. De liefdevolle, verbindende manier waarop zij hun kennis overdragen is toegankelijk waardoor je de aangeboden stof makkelijk opneemt. Het is meer dan alleen yoga, het is een cadeau voor jezelf. Gun jezelf deze mooie ervaring en je zult begrijpen wat ik bedoel. Heel dankbaar. 💜
Brenda Breedijk-de J.
Brenda Breedijk-de J.
De Nederlandse taal is ontoereikend om uit te drukken wat deze opleiding mij persoonlijk heeft gebracht. Dit neem ik mee voor de rest van mijn leven. De 200uurs Sivananda Hatha Yoga Docenten Opleiding bij NewNatureYogaAcademy. Leren lesgeven, leren over de Yoga filosofie, en werken aan je eigen practise onder profesionele begeleiding van Dorien&Jack. Zeer bekwame en passionele docenten in alle opzichten. Nog bedankt voor de fijne tijd en aandacht. Namasté🙏
Cor L.
Cor L.
Ik heb de 200 uur Hatha yoga opleiding gedaan. Het was een geweldige en hele mooie reis.. De docenten zijn heel professioneel en denken ook mee buiten de lessen. De inhoud van de theorie en filosofie is super interessant, verdiepend en heel leerzaam. De praktijk lessen zijn ook echt heel leerzaam en ook hebben we vaak lessen van Dorien (lerares) mogen ervaren wat heel inspirerend was. Ik kijk uit naar de volgende opleiding die ik bij new nature yoga wil gaan volgen!
Kelly O.
Kelly O.
Top groep, top cursus en top docent. Een echte aanrader & mindblowing ervaring!
Mieke M.
Mieke M.
js_loader

Veelgestelde vragen

Deze cursus Sequencing en Variaties is geschikt voor Yoga docenten die op zoek zijn naar hulp en inspiratie bij het samenstellen van hun lessen. Zowel beginnende als ervaren Yoga docenten zullen baat hebben bij het volgen van deze opleiding Yoga Sequencing. 

Daarnaast is de opleiding Yoga Sequencing geschikt voor Yoga beoefenaars die hulp en inspiratie willen bij hun eigen practice, meer te weten willen komen over de houdingen en een duidelijk overzicht van de houdingen bij de hand willen hebben tijdens hun yoga beoefening.

Yoga Alliance vraagt alle bij hun geregistreerde Yoga docenten om iedere drie jaar minstens 30 uur bijscholing te volgen om de kwaliteit van hun docenten te garanderen. NewNature Yoga is geregistreerd bij Yoga Alliance als YACEP (Yoga Alliance Continuing Education Provider). Dit betekent dat ook deze opleiding Yoga Sequencing en Variaties bij Yoga Alliance erkend wordt als vervolgopleiding. 

Je hebt meteen en onbeperkt toegang tot de opleiding.

Ja! Na aanschaf van de online opleiding kan je meteen starten.

Opleidingen

200 uur Yoga Opleiding
50 uur Yin Yoga Opleiding
Zwangerschapsyoga
Online Yoga Opleidingen
Yoga Retreat

Over ons

NewNature Yoga Ashrams
Over ons
Blog
Contact

Contact

0031 (0)654 10 07 06
0031 (0)682 99 57 99

 

 

facebookinstagramyoutubelinkedin