Yoga Sequencing

Vind je het ook zo moeilijk om altijd weer iets nieuws en prikkelend te bedenken voor je cursisten? Spendeer je uren aan de voorbereiding van je lessen en ben je onzeker over het resultaat? Voelt lesgeven soms stressvol, mis je structuur, en twijfel je aan de kwaliteit van je lessen?

Goed nieuws: met deze opleiding Yoga Sequencing en Variaties is dat verleden tijd!

20+ Video's

35 uitgewerkte Yogalessen

70+ Asana's

2 handboeken 120 pagina's

Erkend door Yoga Alliance en CRKBO

Onze Yoga opleidingen zijn erkend door Yoga Alliance en het CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs). Deze twee keurmerken staan garant voor kwaliteit en professionaliteit.

Ons Yoga instituut en onze docenten zijn tevens ook uitgelicht op verschillende toonaangevende Yoga publicaties, zoals Yoga International (waarvan we ambassadeur zijn) en Yoga Magazine. Ben je lid van YogaTV? Volg dan zeker eens de lessen van Dorien op YogaTV!

Behaal je 200 uur Yoga Docenten certificaat, en schrijf je in bij Yoga Alliance om wereldwijd erkend yogales te geven.

Yoga Alliance NewNature Yoga
Registered Yoga School NewNature Yoga
YACEP NewNature Yoga
CRKBO Opleidingen NewNature
Yoga Magazine NewNature Yoga

Waarom NewNature Yoga

Toonaangevend

NewNature Yoga Ashrams is een toonaangevend Yoga Instituut in Nederland en staat garant voor kwaliteitsvolle opleidingen.

20+ jaar ervaring

Geniet van de kennis en deskundigheid van onze docenten met meer dan 20 jaar ervaring in het lesgeven.

opgeleid in india

Onze hoofddocente heeft haar opleiding in India genoten en heeft ook in een Yoga Ashram in India studenten opgeleid tot yoga docent.

50 uur Yin Yoga Opleiding

Nederlandstalig

Enige Nederlandstalige Yoga Ashram in Nederland en België. Onze docenten spreken vloeiend Nederlands, Engels, Frans en Spaans.

Wereldwijd erkend

Onze opleidingen zijn erkend door Yoga Alliance en CRKBO. Deze twee keurmerken staan garant voor hoogstaande kwaliteit.

Veilige omgeving

Bij NewNature Yoga geniet je van een veilige omgeving waar je jezelf kan zijn zodat je maximaal kan groeien en ontwikkelen.

Wat gaan we doen

Tijdens deze opleiding bespreken we allereerst veelvoorkomende problemen, en behandelen we verschillende technieken waardoor je meer vertrouwen krijgt in jezelf als yogadocent en hoe je een duidelijker beeld kan krijgen van jouw lessen.

Dankzij het handboek Variaties heb je een duidelijke handleiding met vele yoga houdingen die je als leidraad kan nemen bij het opstellen van je lessen.

We eindigen deze opleiding met praktisch toepasbare tips en tricks voor het effectief sequencen van je lessen. Van begin tot einde word je door het proces begeleid, en krijg je opdrachten om aan het einde van de rit zelf verschillende yogalessen samen te stellen.

70+ asana's

Twee digitale handboeken (120 pagina's) met gedetailleerde uitleg en illustraties van 70+ yoga asana's

20+ Videolessen

Begeleidende videolessen waarin we het sequencing traject van A tot Z in detail bespreken

BONus!

35 uitgewerkte yoga asanalessen zodat je 1 jaar aan lesmateriaal hebt volgens verschillende thema’s

The art of sequencing

Yoga sequencing template en begeleidende materialen zoals inspiratieborden om je thema’s en intenties uit te werken en je asana’s uit te kiezen

Tips voor meer zelfvertrouwen

Opdrachten om jezelf duidelijk te profileren als yogadocent, en om te leren je lessen te structureren rond een specifiek thema

Individuele begeleiding

Support van onze docenten tijdens en na de opleiding bij het samenstellen van je lessen

Eenmalige investering voor onbeperkte toegang

Yoga Sequencing

Gratis 35 compleet uitgewerkte Yogalessen!
197,-
  • 20+ Gepersonaliseerde video's
  • 70+ Asana's gedetailleerd uitgewerkt
  • Unieke Yoga Sequencing Template
  • Bonus: 1 jaar gratis aan lesmateriaal
  • Ondersteuning tijdens en na de opleiding
Start nu!

FAQ

Deze cursus Sequencing en Variaties is geschikt voor Yoga docenten die op zoek zijn naar hulp en inspiratie bij het samenstellen van hun lessen. Zowel beginnende als ervaren Yoga docenten zullen baat hebben bij het volgen van deze opleiding Yoga Sequencing. 

Daarnaast is de opleiding Yoga Sequencing geschikt voor Yoga beoefenaars die hulp en inspiratie willen bij hun eigen practice, meer te weten willen komen over de houdingen en een duidelijk overzicht van de houdingen bij de hand willen hebben tijdens hun yoga beoefening.

Yoga Alliance vraagt alle bij hun geregistreerde Yoga docenten om iedere drie jaar minstens 30 uur bijscholing te volgen om de kwaliteit van hun docenten te garanderen. NewNature Yoga is geregistreerd bij Yoga Alliance als YACEP (Yoga Alliance Continuing Education Provider). Dit betekent dat ook deze opleiding Yoga Sequencing en Variaties bij Yoga Alliance erkend wordt als vervolgopleiding. 

Je hebt meteen en onbeperkt toegang tot de opleiding.

Ja! Na aanschaf van de online opleiding kan je meteen starten.